Schouderproblemen worden meestal gediagnostiseerd met Bursitis of Tendonitis oftewel een slijmbeurs- of peesontsteking. Wanneer u aan deze klachten behandeld wordt met fysiotherapie, manuele therapie of een injectie en de klachten verminderen niet (of komen en gaan) laat dan eens onderzoeken of het Tortipelvis is!

Frozen shoulder

Heeft u een Frozen shoulder door een ongeval en zijn uw klachten op lange termijn niet minder geworden ondanks dat u onder behandeling bent bij een fysio- of manueeltherapeut? Dan is het goed mogelijk dat u ook een nek- of lage rugprobleem heeft, veroorzaakt door Tortipelvis.  

Heeft u een chronische frozen shoulder en zijn uw klachten op lange termijn niet minder geworden ondanks dat u onder behandeling bent bij een fysio- of manueeltherapeut? Dan is het goed mogelijk dat u ook een lage rugprobleem heeft, veroorzaakt door Tortipelvis.  

Met het juiste behandelplan zijn deze klachten te verhelpen. Door de jaren heen heeft R.G. Blakely DC veel kennis opgedaan in behandeling van Tortipelvis gerelateerde klachten en heeft hij met zijn behandelplan als één van de weinigen in Nederland de juiste tools gevonden om u van uw pijnklachten af te helpen. Hij is een veel gevraagde specialist voor lezingen en trainingen over zijn behandelmethode. Maak dus vandaag nog een afspraak, dan kunnen wij ook u helpen om zoveel mogelijk pijnvrij te kunnen leven.