Informatie Chiropractie Lelystad

Welkom op onze website. Wij vertellen u graag alles over chiropractie, welke klachten wij behandelen, hoe een behandeling eruit ziet en dat we gespecialiseerd zijn in behandeling van Tortipelvis.

Ook vindt u informatie over vergoedingen en tarieven.
Blakely Chiropractie is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN), hierdoor kunt u de kosten bij uw verzekeraar declareren.

U vindt de praktijk aan de Botter 44-11 te Lelystad, telefoon 0320 – 257235

Biografie Chiropractor Robert Blakely

Robert Blakely, DC studeerde in 1982 af als dokter in de chiropractie aan de Palmer Chiropractie Universiteit in de Verenigde Staten. Deze universiteit is de oudste en meest vooraanstaande opleiding voor chiropractie in de wereld. Een chiropractische dokter is opgeleid in het behandelen en corrigeren van de ruggengraat, door precieze chiropractische correctiebehandeling. Tevens het stellen van diagnose en het interpreteren van röntgenfoto’s.

Robert Blakely heeft meer dan twintig jaar ervaring in het behandelen van: hoofd-, nek-, rugpijn en uitstralingsymptomen in armen, benen en de neurologische en spierproblemen die hiermee gepaard gaan. En in het behandelen van schouder-, arm- en beengewrichten.

Middels postgraduele opleiding heeft Dr. Robert Blakely zich gespecialiseerd in het behandelen van hernia, RSI, sportblessures en whiplash.

Door de jaren heen heeft R.G. Blakely DC veel kennis opgedaan in behandeling van Tortipelvis gerelateerde klachten en heeft hij met zijn behandelplan als één van de weinigen in Nederland de juiste tools gevonden om mensen van hun pijnklachten af te helpen. Hij is dan ook een veel gevraagde specialist voor lezingen en trainingen over zijn behandelmethode.